keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

"She needed a hero so that's what she became"


Olen maalannut ja piirtänyt viime aikoina sieluni kyllyydestä ja välillä päässyt myös tatuoimaan. Sitä tunnetta, ei voi edes sanoin kuvata, miten onnelliseksi kuvien tekeminen tekee! Enää kolme viikkoa ja kuusi päivää koulun alkuun, minulla alkoi pyörimään tänään vatsassa perhosia, kun selailin lukuvuosikalentereita kirjakaupassa. En vielä löytänyt mieleistä.


Aloin kokoamaan aarrekarttaa itselleni Euroopan matkasta. Ensi vuonna sinne lähden! Ostan vain lipun ja annan matkan viedä! Uskon päätyväni sinne missä viihdyn sitten pidempään. Tämä kesä on herätellyt minua ajatukseen, etten ehkä jaksa enää sitä alakuloa mitä talvi tuo minulle aina mukanaan. 
Minusta on tullut oikea kotihiiri. Mun lempijuttu heti piirtämisen jälkeen kotona on rakentaa tyynyistä pesä ja katsella sarjoja. Tämän hetken suosikit on Moderni perhe ja My little pony. Mietin viime lauantai-iltana katsellessani kotona juurikin pikku poneja, etten voi luokitella itseäni vanhukseksikaan. Vaikka en roiku viikonloppuja juhlimassa kaupungilla, niin ohjelmavalinnat sentään kompensoi asiaa :D


On tällä kesälle onneksi seikkailujakin tiedossa, etten ajatellut ihan kokopäiväiseksi mökkihöperöksi ryhtyä kuitenkaan. Ensiviikolla lähden kohti Turkua ja sieltä vielä Helsinkiin Uskoisin, että on mahtava reissu tulossa! Ystäviä, festareita, musiikkia ja kesä! Siinä on minusta ainakin hyvät ainekset aiheuttamaan muutamia hymyjä ja naurun pyrskähdyksiäkin.
Mun Ruokapöytä on muuttunut piirustuspöydäksi ja sänky keittiöksi. Mulla oli suuret suunnitelmat pitää tämä uusi koti siistinä, mutta mun on kai aika myöntää, että olen sotkuinen ihminen elinpä missä tahansa ja olla itselleni armollisempi. Ei se haittaa jos joinain päivinä matka olohuoneesta eteiseen vaatii suurempaa suunnittelua ja tavaroiden välistä pujottelua. Mä en silti luopuisi yhdestäkään sienikoristeesta tai räsymatosta, ne tekevät kodin :) Nyt taitaa olla aika iltapalan ja piirustuksen viimeistelyn. Hyvää yötä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti