lauantai 5. tammikuuta 2013

Good morning, starshine... the earth says hello!Ajattelin aloittaa tämän blogin kirjoittamisen nyt aivan puhtaalta pöydältä, koska elämäni on muuttunut niin paljon siitä kun aloitin tämän blogin. En enää opiskele vaatesuunnittelua, mutta edelleen aijon vaatteita tehdä, lähinnä omaksi ilokseni. Kauan luulin, että vaatesuunnittelu on se mitä haluan, mutta kävi niin ikävästi, että sain huomata, että koulu pilaa luovuuden. Koulun jälkeen olin töissä kirpputorilla jonka jälkeen pääsin harjoittelijaksi tatuointiliikkeeseen ja nyt ensimmäistä kertaa elämässäni tuntuu, että nyt olen siellä missä minun kuuluukin olla. Eli aion nyt keskittyä tässä blogissa tatuointejen tekemiseen ja lähinnä niiden tekemisessä kehittymiseen ja tottakai aion edelleen  ommella ja maalata, nyt toivottavasti enemmän kuin ennen. Yritän myös kuvien ja tekstien avulla näyttää hieman hetkiä elämästäni.


 Tässä jotain tatuointeja mitä olen tähän mennessä tehnyt :)

2 kommenttia:

  1. voi miten kivoja tatskoja! :)

    itekki opiskelin vaatetusalaa vuosina 2005-2008 ja huomasin kans ettei se oo mun juttu... turhautti kun oli istunu koulun penkillä jo monta (turhaa) vuotta, enkä vieläkään tähän päivään mennessä oo löytäny sitä "omaa juttuani" :DD no ehkä se tästä. onneksi tuo vaatteidenteko ei katoa muistista, jäi kuitenki jotain käteen. :')

    -e

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :)Varmasti sinäkin vielä löydät sen alan joka tuntuu oikealle, usein sen kyllä löytää vasta monen mutkan kautta :D

    VastaaPoista